Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlična ideja

Majka podijelila trik kako brže osušiti odjeću tijekom zime: Trebate samo jednu plahtu!

Pixabay
13.01.2022.
u 09:12

Potrebno je samo promijeniti način stavljanja odjeće na sušilo

Jeste li ikada bili frustrirani kada vam se odjeća nije osušila dovoljno brzo nakon što ste je stavili na sušilo? Jedna majka otkrila je odličan trik za smanjenje vremena sušenja, a sve što vam je potrebno jest posteljina, prenosi The Sun.

Ne može jednostavnije: Poprskajte odjeću ovim i više nećete morati glačati!

1/6

TikTok korisnica Laura Williams podijelila je video u kojem je objasnila: “Svi mrze čekati da im se odjeća osuši na sušilu, jesam li u pravu? Evo malog trika da se ta odjeća brže osuši. Stavite sušilo pokraj radijatora, pokrijte ga plahtom, ugurajte drugi kraj plahte u stražnji dio radijatora i onda provjerite je li grijanje uključeno.”

@cleaning_at83 Hack for drying your clothes FASTER 🤩 #viral #hack #lifehack #laundry #fyp #foryou #cleaningat83 #foryou ♬ Little Bitty Pretty One - Thurston Harris

Njezin video skupio je više od 16.000 lajkova, a mnogi korisnici otkrili su da žele isprobati trik. "Sviđa mi se tvoja ideja!”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Imam 50 godina i nikad se nisam ovog sjetila. Sjajno!”

Cijelo vrijeme pogrešno sušite posteljinu, stručnjaci tvrde da je ovo ispravan način!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije