Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično izgleda

Majka podijelila svoje najbolje savjete za urednu i organiziranu smočnicu: Evo što je važno

TikTok
20.04.2021.
u 09:22

Prvo što trebate napraviti jest očistiti cijelu smočnicu i baciti sve čemu je prošao rok

Majka Chantel Mila rekla je kako uredna kuhinja znači manje vremena provedenog u spremanju i čišćenju, a štedi i novac kada je u pitanju priprema ukusnih i hranjivih jela. Stoga je na svom TikTok profilu objavila video u kojem je pokazala kako postići da smočnica uvijek bude uredna i organizirana uz četiri jednostavna koraka, prenosi Daily Mail.

Prvo što trebate napraviti jest očistiti cijelu smočnicu i baciti sve čemu je prošao rok ili što se više ne može konzumirati, a zatim dobro obrisati sve police. Posebno se usredotočite na kutove u koje može ući nečistoća.

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Druga stvar koju trebate učiniti jest pogledati koje posude imate, provjeriti jesu li čiste i označiti ih. Chantel također savjetuje da zalijepite naljepnice s rokom trajanja kako bi lako pratili stanje vaših namirnica.

Sljedeće što trebate napraviti jest biti dosljedni kod biranja posuda za spremanje. Chantel najviše voli prozirne posude kako bi lako vidjela što se u njima nalazi, a kaže kako je dosljednost u biranju važna za urednu i lijepu smočnicu.

Na kraju, trebaju vam spremnici koji odgovaraju vašoj smočnici kako ne biste izgubili dodatni prostor.

@mama_mila_

That final result 😍 Who else finds organising therapeutic? 🙋‍♀️ #pantrytransformation #pantryorganization #pantrygoals @pretty.little.designs

♬ Imma Be X Heads Will Roll Remix - Harry Morelli
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije