Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Majka podijelila pogreške koje njezin suprug radi kod čišćenja pa šokirala mnoge: 'Previše si sitničava'

TikTok
12.06.2021.
u 07:00

Mnogi su ostali šokirani njezinim popisom te rekli kako nikada ne bi mogli toliko rigorozno pratiti svoje metode čišćenja

Svatko ima svoje omiljene metode čišćenja, ali to ne znači da su one ispravne. Jedna majka na svom TikTok profilu otkrila je koje su najčešće greške koje njezin suprug radi kod čišćenja te šokirala mnoge.

Kako piše Metro, Liesl Elizabeth pokazala je uobičajene pogreške kod održavanja kućanstva, uključujući ostavljanje posuđa na kuhinjskom pultu i krpe za suđe u sudoperu preko noći.

@cleanfreak_cleaningco

can anyone relate? #fyp #husbandwifecomedy #cleantok #why

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Prva pogreška je ostavljanje krpe za suđe u sudoperu, što ostavlja krpu prljavom i masnom. Također je rekla kako je jedna velika pogreška ostavljanje hladne vode u sudoperu jer se tako kamenac i prljavština skupljaju preko noći.

Zatim je upozorila na vađenje suđa iz perilice te rekla kako se suđe odmah mora pospremiti na svoje mjesto jer inače skuplja prašinu na kuhinjskom pultu.  

Zadnja pogreška koju radi je stavljanje čistog i suhog rublja u košaru te ga ne spremate odmah u ormar ili ga peglate. Tako odjeću samo još više gužvate i radite si još više posla.

Mnogi su ostali šokirani njezinim popisom te rekli kako nikada ne bi mogli toliko rigorozno pratiti svoje metode čišćenja. “Ne stignem svaki dan razmišljati o sitnicama”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik samo rekao: “Ovo je ne za mene.”

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6
Ključne riječi

Komentara 4

GO
goodbadugly
08:00 12.06.2021.

On čisti a ona očito non stop na facebooku, traži dimnjačara.

MO
montello
18:44 12.06.2021.

ma tesko je da bude perfekt cisto

GR
Grandstar
07:16 12.06.2021.

Njegova pogreska je sto uopce cisti i sto je zamjenio suknju sa hlacama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije