Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napravi ih 100

Majka otkrila trik za pravljenje sendviča te izazvala raspravu: 'Djeca ti svaki dan jedu isto?

TikTok
06.11.2020.
u 12:30

Potroši oko 700 kuna, a iduća dva tjedna ima spreman doručak za cijelu obitelj.

Amanda Ranit iz Oregona u Americi otkrila je kako napravi sto sendviča te ih zamrzne kako bi njezina djeca svako jutro imala spreman doručak, prenosi Daily Star.

Na svom TikTok profilu objavila je video u kojem je pokazala proces pripreme sendviča, a brzo je prikupila više od 760 tisuća pregleda.

@amandaranit

##mealprep 🙌🏻 these save me SO much time on school mornings. My kids love them! I’m always getting questions about how I do these, so here you go

♬ Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom - Parry Gripp

Potroši oko 700 kuna, a iduća dva tjedna ima spreman doručak za cijelu obitelj. Sendviči se rade od engleskih muffina te su punjeni sirom i slaninom. Amanda ih zatim zamrzne, a kada ih treba za doručak, jednostavno ih zagrije u zračnoj fritezi ili u mikrovalnoj pećnici. 

Također otkriva kako ovi sendviči u zamrzivaču mogu stajati do tri mjeseca, a odlični su za brzinske užine ili doručke, jer im ne treba dugo da se zagriju.

Njezin video izazvao je burnu raspravu na društvenim mrežama. Dok se nekima svidio ovaj trik, mnogi roditelji nisu bili baš oduševljeni.

– Tvoja djeca stvarno jedu isto svaki dan? Ne mogu to ni zamisliti – komentirala je jedna korisnica, dok se druga nije složila: – Ovo je bolje i jeftinije nego da kupujete užinu u dućanu. Jako mi se sviđa trik. 

Platio gotovo sto kuna za sendvič sa šunkom, ali iznenadio se kada je vidio što mu je servirano:

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije