Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne voli trošiti

Majka otkrila: 'Djeci ne kupujem božićne poklone, samo zamotam njihove stare igračke'

Pixabay
10.12.2021.
u 10:26

Njezina djeca često na poklon dobiju rabljene igračke ili stvari koje je ona pronašla po kući.

Catherine Lofthouse iz Ujedinjenog Kraljevstva uvijek štedi i pazi na svaki novčić. U ovo božićno vrijeme, osmislila je zanimljive darove za djecu na koje praktički ništa ne troši, već ih samo treba zamotati.

Ova 40-godišnjakinja odbija izdvojiti na potpuno nove darove, umjesto toga odlučuje se za dobrotvorne trgovine, čak i do ponovnog zamatanja starih igračaka.

Catherine kaže da "voli razmaziti" svoju djecu, a da pritom ne uništi svoju štednju, te je štedljiva kada je u pitanju kupnja darova još otkako je njezin najstariji sin rođen 2012. godine.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

"Nikad ne bih htjela da ih nema, ali toliko su navikli na ovakve poklone da ne znaju ništa drugačije. Uživam u pronalaženju stvari za koje znam da će im se svidjeti, a koje nisu bile na njihovoj božićnoj listi. Zatim ih zamotam u svečane kutije i vrećice, koje ponovno koristim svake godine”, ispričala je za Mirror.

Čim je karantena ukinuta, majka troje djece počela je tragati po trgovinama, skupljati predmete poput znanstvenih kompleta, poklona s Marvelovim temama i knjiga o Minecraftu, skupljajući darove u vrijednosti od tisuću kuna, kupljenih za impresivnih 200 kuna.

Catherine je čak otišla tako daleko da je ponovno zamotala stare darove koje im je dala prethodnih godina i ponovno ih darovala.

"Čak sam ponovno zamotala stvari koje ih nisu zanimale kada su ih prvi put dobili, ali koje su voljele godinu ili dvije kasnije. Nisam sigurna da ću moći tako kada su stariji”, zaključila je.

Fritule nose titulu najpopularnije slastice blagdana: Isprobajte trikove kako bi vam ispale što ukusnije:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije