Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika obitelj

Majka nakon čak 14 dječaka, rodila djevojčicu: "Ona je najbolji dar u ovoj čudnoj godini"

Facebook/14 Outdoorsmen
09.11.2020.
u 12:30

Već su počeli misliti kako nikada neće dobiti žensko dijete.

Kateri Schwandt i njezin suprug Jay, oboje 45-godišnjaci, nedavno su, nakon 14 dječaka, dobili djevojčicu. 

Ovaj par iz Michigana dočekao je malenu Maggie Jayne početkom ovog mjeseca i kažu kako ne mogu biti sretniji. "Ove godine stvorili smo puno uspomena, što lijepih, što neobičnih, a Maggie je najveći dar koji smo dobili", ponosno je rekao Jay.

As if 2020 couldn’t any crazier! We are blessed to welcome and announce the birth of our little SISTER, Maggie Jayne....

Objavljuje 14 OutdoorsmenČetvrtak, 5. studenoga 2020.

U ekspediciji dugoj 28 mjeseci Saša Fegić napravio je krug oko svijeta i postao prvi Hrvat koji je to učinio baš tim putem! 👏🏻

Najstariji sin, od njih čak četrnaest, Tyler (28) rekao je kako u kući do sada nisu imali ništa ružičaste boje i kako su bili uvjereni da roditelji nikada neće dobiti djevojčicu. 

Ova obitelj već se nekoliko puta pojavljivala u medijima zbog velikog broja članova, ali i zanimljive činjenice da su Jay i Kateri godinama dobivali samo dječake, prenosi The Sun.

We were too focused on spending time with the family yesterday, but Happy Fathers Day to the greatest dad out there!

Objavljuje 14 OutdoorsmenPonedjeljak, 22. lipnja 2020.

Naše selo trebalo se zvati Smogovci: Ne vozimo luksuzne aute, ali imamo puno djece

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije