Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što biste vi napravili?

Majka mladenke šokirala izborom haljine za vjenčanje: 'Odmah bih ju izbacila iz sale...'

Reddit
14.11.2022.
u 09:26

Dok se jedni pitaju je li to donje rublje, drugi tvrde da nema problema u svečanoj haljini

Gosti na vjenčanju moraju se pridržavati dobro poznatih pravila na dan vjenčanja. To uključuje da nikada ne zasjenite mladenku na njezin poseban dan i da definitivno nikada ne nosite bijelo. Međutim, jedna majka mladenke ostavila je ljude šokiranima odabirom odjeće za vjenčanje svoje kćeri.  

Na Redditu je jedna žena podijelila fotografiju upitne kombinacije anonimne mame koja je izazvala veliku raspravu među korisnicima na internetu. Dok se jedni pitaju je li to donje rublje, drugi tvrde da nema problema u svečanoj haljini, kako prenosi Mirror.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Haljina je imala prozirno sivu čipku od struka prema gore te korzet. Na prsima je bio izrez u obliku srca, a naramenice su visjele ispod ramena. Iako je priznala da je haljina prekrasna, korisnica nije bila uvjerena da je prikladna za mladenkinu ​​majku.

Haljina je izazvala raspravu među drugim korisnicima. I dok je nekima haljina bila predivna, drugi su bili šokirani izborom.

"Pa, prvo, izgleda kao donje rublje. Drugo, toliko je srebrnasto da izgleda bijelo. I treće, nisam sigurna kakvo je to vjenčanje, ali haljina izgleda vrlo formalno", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Nema šanse, izgleda previše kao vjenčanica u boji i stilu."

U međuvremenu, jedna korisnica podijelila je drugačije mišljenje: "Općenito, mladenka će pomoći mami odabrati odjeću za vjenčanje, tako da ako se mladenka složila s tim, nema problema."

"Malo je previše po mom mišljenju, ali ako je mladenka u redu s tim, nema problema. Potpuno vidim da će mladenka nositi nešto još više ekstravagantno, npr. ogromnu balsku haljinu ili crnu ili nešto netradicionalno, kako bi ovo moglo funkcionirati", glasio je jedan komentar.

Nekoliko jednostavnih načina kako cijelu kuću možete očistiti samo s - limunom:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije