Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Objavila kako odgaja dijete, 'trik' podijelio mišljenja

Essence Evans s kćerkom
Foto: Facebook
1/7
19.01.2018.
u 13:55

Majka je svojom objavom izazvala niz komentara, i pozitivnih i negativnih.

Amerikanka Essence Evans podigla je prašinu svojom objavom na Facebooku u kojoj otkriva na koji način priprema svoju petogodišnju kćer za kasniji život. 

Kako je objasnila, svojoj kćeri svakog tjedna daje džeparac od sedam dolara, ali joj od tog iznosa naplati pet dolara za stanarinu i režije, piše Metro. Zbog toga djevojčici ostaju dva dolara

No, iako djevojčici uzima pet dolara od džeparca, Essence taj novac stavlja sa strane, a novac planira dati svojoj kćeri kad odraste i odseli se. 

Essence Evans s kćerkom
1/7

"Ovakva strategija ne samo da priprema vaše dijete za stvaran svijet, već će, kad otkriju koliki su stvarni računi, cijeniti što ste im dali toliki popust", napisala je Essence u svojoj objavi koja je izazvala niz komentara, i pozitivnih i negativnih. 

Neki su majci poručili da je kćeri jednostavno mogla otvoriti štednju i da joj je dijete premaleno za to što radi. "Pusti dijete da bude dijete i da uživa u djetinjstvu prije nego što će ostatak života brinuti o računima", jedan je od komentara. 

Pogledajte i galeriju: Svi su šokirani fotografijama ovog para 's bebom': 'Ovo je odvratno'

Essence Evans s kćerkom
1/30
Ključne riječi

Komentara 6

BL
blackjack262
14:19 19.01.2018.

Ozbiljno je autor napisao odgojava?????

SC
schwantz
14:22 19.01.2018.

ODGOJAVA????? HALOOOO!!!!!!! pa to nebi rekla djeca u nižim razredima osnovne škole. ovo je primjer žešče nepismenosti!

LI
LiberalniNeo
14:20 19.01.2018.

Odgojava? Djeca se odgajaju... Barem kroz spellcheck provucite tekst

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije