Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobično prijateljstvo

Majka ju je odbacila nakon rođenja pa sada ova ovca misli da je - pas!

Facebook
29.03.2021.
u 14:30

Iako se Bella ne ponaša kao obična ovca, Gilly je pokušava naučiti da bude više kao njezine sestre.

Gilly Chippendale, zajedno sa svojim suprugom, ima veliku farmu s raznim domaćim životinjama, ali i kućnim ljubimcima. Iako sve smatra svojom obitelji, ovca Bella sasvim je postala kao član obitelji nakon što ju je majka odbacila poslije rođenja, kako piše Metro.

Naime, nakon što ju je majka odbacila, Gilly je Bellu odlučila uzdržavati uz njihovih sedam pasa i jednom mačkom. I sada Bella misli da je pas i dio ovog čopora. Više voli pseće keksiće od trave, ide u šetnje s drugim psima pa čak uživa i u njihovoj obiteljskoj kući.

Promijenite raspoloženje načinom disanja uz savjete stručnjaka:

1/4

Foto: Facebook/TS Auris

- Na farmi imamo više od tisuću rasplodnih ovaca, a uvijek postoje janjadi koja bivaju odbijena i često ovce koje izgube vlastito janje. Uvijek ih pokušavamo spojiti da oboje budu sretni, ali ponekad ni to ne pomaže. To se dogodilo Belli, nekoliko puta - objasnila je Gilly.

Stoga je Bellu dovela u štalu da živi s konjima, ali ona je brzo postala zainteresirana za pse te ih počela pratiti svugdje. 

Foto: Facebook/TS Auris

- Bella ne vjeruje da je ovca. Često provodi vrijeme ispred ulaznih vrata čekajući da je netko pusti u kuću. Nikada nije shvatila da je ovca. Iako je znatiželjna, često se prepadne drugih ovca koje joj priđu i počne bježati od njih - otkrila je. 

Iako se Bella ne ponaša kao obična ovca, Gilly je pokušava naučiti da bude više kao njezine sestre. Tek je nedavno naučila kako jesti travu, ali i dalje više voli kekse i pseću hranu te se družiti sa svojim ‘čoporom’.

Koliko kave je previše kave? Saznajte odgovor u videu:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jopa
Jopa
16:02 29.03.2021.

Podsjeća na neka "progresivna" razmišljanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije