Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Majka ispričala: 'Osuđuju me zbog odjeće, kažu da je neprimjerena za moje godine'

TikTok
13.09.2022.
u 10:30

Kada je objavila video na TikToku na kojem mama pleše u trgovini pored kolica u kratkim hlačama i kratkom topu, nije ni očekivala komentare koji su je osuđivali zbog odabira odjeće.

Samouvjerena majka četvero djece često se na društvenim mrežama susreće s negativnim komentarima i osuđivanjem drugih korisnika i to zbog jednog neobičnog razloga – njezine odjeće.

Naime, mnogi korisnici govore kako je Alicia, poznatija kao Princess Glitterhead, prestara da se oblači kako se oblači, ali njezinih tri milijuna pratitelja ne slažu se s tim. Svoje pratitelje stekla je šokiravši ljude na brojnim društvenim mrežama snimkama na kojima otvoreno raspravlja o svojoj zubnoj protezi koju je dobila u neočekivanoj dobi od 34 godine.

Alicia je rekla da je počela gubiti zube s 21 godinom te je odlučila nabaviti proteze koje se mogu skidati kako bi vratila samopouzdanje, a kako prenosi The Sun, svoje profile na društvenim mrežama posvetila je dijeljenju iskustva s uklonjivim implantatima.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6
@princxssglitterhead Reply to @fabiohuenchullanv she loves to shop too👀🤣 #grandmasgonewild #notyourgrandma #justamama #momof4girls #doyathinkimsexi #fakebodys⚠️ #princessglitterheadinthewild ♬ Da Ya Think I'm Sexy? - Rod Stewart

No, kada je objavila video na TikToku na kojem mama pleše u trgovini pored kolica u kratkim hlačama i kratkom topu, nije ni očekivala komentare koji su je osuđivali zbog odabira odjeće.

"Ti si majka malih djevojčica, misliš li da je ovo prikladno?", upitala je jedna osoba u komentaru, dok je druga dodala: “Nisi li malo prestara da si tako obučena? Pogrešnu pažnju tražiš”

Alicia je na njihov komentar odgovorila još jednim TikTok videom. "Upravo sam dobila jako dobro pitanje, možete li me, molim vas, uputiti na red s godinama jer nigdje ne mogu pronaći svoje godine", rekla je Alicia u videu. "Nema ga na policama, nema ga na odjeći ili etiketama, ali sam kupovala u odjelu za odrasle, mislim da sam dobro shvatila."

Alicia je svom odgovoru dodala u komentarima: "Samoprihvaćanje mi znači više od vašeg prihvaćanja moje odjeće. Podižite vlastitu djecu. Ja imam svoju. Nemoguće je pobjeći od osude stoga radite što želite i ne dopustite da vas drugi ljudi sruše. Ne nalazim ništa loše u odjeći na kojoj je objavljen komentar. Kratke hlače. Majica bez rukava. Sportska jakna. Sada sam u svom dvorištu."

Mnoge su žene ostavile komentare podržavajući Aliciju, otkrivajući svoje iznenađenje što druge žene ismijavaju njezinu odjeću.

"Da ima tijelo kao tvoje, kladim se da ne bi komentirala. Izgledaš sjajno", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Vau, što se dogodilo sa ženama koje osnažuju druge žene!!! Mislim da izgledaš fantastično."

"Nije li malo prestara da bi osuđivala? Volim tvoju energiju i trebamo više žena poput tebe”, glasio je jedan komentar.

Po čemu stranci raspoznaju Hrvatsku? ''Apsolutno nevjerojatna zemlja''

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije