Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osuđuju je

Majka ispričala: 'Govore mi da će se me se djeca sramiti zbog tetovaže na licu, ali ja mislim da je cool'

TikTok
10.05.2022.
u 09:30

Tvrdi kako će njezine tetovaža pomoći njezinoj djeci da shvate da su ljudi drugačiji te ih lakše prihvate

Svijet bi bio stvarno dosadan kada bismo svi izgledali isto, ali nažalost, mnogi misle da je u redu i ružno komentirati tuđi ​​izgled, posebno kad su u pitanju majke jer imaju neke zastarjele ideje o tome kako bi majka “trebala” izgledati.

Mama i umjetnica Alexandra Jenssen, kojoj se tetovaža proteže od donje usne do kraja vrata, nedavno je o tome podijelila i video na TikToku, izražavajući svoja razmišljanja..

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

U videu u kojem se vidi kako grli svoju bebu, Alexandra s korisničkim imenom @alexandrajense napisala je: "Kažu da mame ne bi trebale imati tetovaže... I što će misliti naša djeca? Da su im roditelji zabavniji od drugih!"

@alexandrajenssen #fyp#fypage#tattooedmama#tattooedmom#momswithtattoos#tattooedparents#art#artist ♬ Ginseng Strip 2002 - Yung Lean

Mnogi pratitelji ostali su oduševljeni njezinim stavom, a jedna mama se složila: "Jedina stvar koju mame ne bi trebale učiniti je ne voljeti svoju djecu, ništa drugo nije važno."

"Djecu nije briga za tetovaže. Sve dok su njihove osnovne potrebe zadovoljene poput topline, ljubavi, hrane, vode… sretni su”, dodala je druga korisnica.

Drugi su sugerirali da ima raznih prednosti imati tetovirane roditelje, jer kažu da bi djecu mogao naučiti vrijednoj lekciji da je "svatko drugačiji".

U dodatnom videu, kako prenosi Mirror, Alexandra je odgovorila osobi koja je njen video shvatila na pogrešan način, vjerujući da je mislila da će tetovaže odmah učiniti roditelje cool.

“Poanta je da će moja djeca vjerojatno misliti da sam više cool od osobe koja komentira moj izgled jer ne prosuđujem ljude na temelju toga kako izgledaju. Nikog kog ne poznajem neću komentirati samo zato što ima nešto nacrtano na licu!".

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije