Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Earlybirds

Majka dizajnirala odjeću za prerano rođene bebice

otac
Photos.com
26.03.2010.
u 12:05

Emotivna je dobrobit majkama koje vide svoju prerano rođenu djecu u odjeći koja im savršeno odgovara ogromna.

Kupnja odjeće za novorođenče jedna je od najvećih radosti budućih majki, no što ako se beba rodi ranije i jednostavno je premala za normalne veličine? S ovim se problemom susrela i Lynda Daly čiji je sin Jackson rodio s trideset tjedana, a iskustvo ju je potaknulo da dizajnira liniju odjeće za prerano rođene bebice koja osim što je prekrasna omogućava jednostavan pristup neophodnim cijevima i žicama, prenosi Daily Mail.

- Emotivna je dobrobit majkama koje vide svoju prerano rođenu djecu u odjeći koja im savršeno odgovara velika – kaže Lynda dodajući da se iz tog prizora javlja samopouzdanje i sigurnost da će i vaše dijete uskoro ići doma.
Miniodjeća olakšava situaciju i roditeljima i sestrama na neki način.

- Beba je jako mala i spojena je na uređaje te mora maksimalno čuvati svu energiju – kaže medicinska sestra Alison Farrell koja radi u posebnom odjelu za djecu u bolnici Poole.
Linija Earlybirds izrađena je od čistog pamuka, a može se naći sve, od bodija, kapa, vestica do pidžamica.

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:03 26.03.2010.

Dobro je i da se djeca mogu pokakati u ćaćino... A ne nešto strano, tvorničko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije