Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratkonogi Munchkin

Mačak postao hit: Studentica ga dovela na predavanje - jer ne voli biti sam

Douyin
03.12.2020.
u 11:30

Ime mačka Ba Dun s kineskog bi se prevelo kao 'osam obroka', a njegova vlasnica kaže da ga je svojim apetitom ovaj slatkiš itekako zaslužio

Kineskom društvenom mrežom Douyin proširile su se fotografije preslatkog Munchkin mačka kojeg je kineska studentica Wen 'prokrijumčarila' sa sobom na predavanje.

- Kad god izlazim iz stana Ba Dun se prilijepi uz mene i ne da mi van - objasnila je studentica iz grada Xi'an na sjeverozapadu Kine zašto na fakultet sa sobom nosi kućnog ljubimca. 

Foto: Douyin

'Tako joj se, kaže, Ba Dun i nekidan privijao uz nogu i tužno mjaukao od kad se počela spremati, jer je silno htio da ostane kući s njim.

Nakon par minuta 'natezanja' Wen je, kaže, popustila jer je već kasnila i odlučila unijeti mačka u dvoranu fakulteta, da bude s njom za vrijeme predavanja.

Ivan Pažanin otkrio kako je uspio u samo nekoliko mjeseci skinuti 30 kilograma

1/8

Tako su nastale ove fotografije jednogodišnje Munchkin mačke, vrste koja je inače najpoznatija po svojim kratkim šapicama, kako tiho leži ispod klupe i osvrće se oko sebe, kao da nastoji ostati profesoru 'ispod radara'. 

Foto: Douyin

- Bio je stvarno dobar i uopće nije ispuštao zvukove - pohvalila ga je vlasnica za Daily Mail i dodala da mu je već putem objašnjavala kako tamo mora biti posebno tih. 

Ime Ba Dun bi se inače s kineskog prevelo kao 'osam obroka', a vlasnica kaže da ga je svojim apetitom ovaj mladi mačak itekako zaslužio. 

- Mogao bi dnevno pojesti barem osam da mu dopustim - rekla je.

Foto: Douyin

Zahvaljujući Ba Dunovoj vještini skrivanja, profesor nije primijetio ništa neobično dok je mačak bio na predavanju, a za njega je saznao tek kad je postao viralni hit na Douyin platformi. Na tom je 'kineskom TikToku' Ba Dun inače sakupio više od 300 milijuna pregleda, a većina se u komentarima divila njegovim 'predivnim velikim očima'.  

Veliki horoskop za 2021. godinu: Što očekuje Ovnove u 2021.? "Trebate biti tolerantniji i slušati tuđe emocije"

Veliki horoskop za 2021. godinu

Što očekuje Ovnove u 2021.? "Trebate biti tolerantniji i slušati tuđe emocije."

Objavljuje Večernji list u Utorak, 1. prosinca 2020.

Komentara 2

MO
montello
17:47 03.12.2020.

slatki mačak

PR
pravednik2
15:19 03.12.2020.

Simpatično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije