Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zablistajte

Ljupki božićni “look” s frizurom a la Brigitte Bardot

'22.12.2010., Baruna Trenka 7, Frizerski salon Renata, Zagreb - Vlasnica frizerskog studija Renata Vinsek uprilicila je Bozicni domjenak za poznate koji posjecuju njezin salon te im je napravila bozic
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
24.12.2010.
u 14:15

Između Božića i Nove godine djevojke se, kad je o frizuri riječ, obično pretvaraju iz pitomoga Gizma u divljeg gremlina

Između Božića i Nove godine djevojke se, kad je o frizuri riječ, obično pretvaraju iz pitomoga Gizma u divljeg gremlina. Nježne božićne frizure u novogodišnjoj noći mijenjaju se iz temelja.

No mladi Pierre Kliman, stilist zagrebačkog Frizerskoga salona Renata koji je L’Oréalov partner, ovaj put ne odvaja božićne od novogodišnjih frizura. Glavna mu je, naime, inspiracija “big hair”, kosa velikog volumena kakvu je 60-ih nosila Brigitte Bardot. Drska je to frizura, ali bez grešnih asocijacija...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije