Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično

Ljudi oduševljeni: Otkrili za što se još mogu koristiti vrećice Primarka

TikTok
21.12.2020.
u 10:29

Čak ni djelatnici Primarka nisu primijetili novu svrhu vrećica.

Sandra Hawkes oduševila se kada je shvatila na koji način može iskoristiti Primark vrećicu, a odmah je odlučila trik podijeliti i na TikToku.

Popularna robna kuća Primark napravila je novi dizajn vrećica prigodan za blagdane – klasične papirnate vrećice ukrasili su crvenim prugama, ali su im dodali i jednu novu namjenu.

Sandra je u videu, koji je pogledan više od pola milijuna puta, pokazala kako od vrećice možete dobiti ukrasni papir za zamatanje darova! Uz malo selotejpa, ukrasnih traka i kartica s imenima, darovi su predivno upakirani.

Foto: TikTok/pianograndad

Pogledajte video:

Foto: TikTok/pianograndad

"Radim u Primarku i tek sada shvaćam zašto su promijenili dizajn", napisala je jedna osoba, a drugi su se nadovezali da uopće nisu primijetili da vrećica sad ima i drugu namjenu. "Odlična ideja, sve trgovine trebale bi ovo napraviti u vrijeme blagdana", zaključila je još jedna osoba.

Neki su ipak razočarano rekli da rijetko kada dođu kući s cijelom vrećicom, a Sandra preporučuje da uzmete dvije, prenosi Mirror.

Majka propala u zemlju kada je vidjela što joj je kći (5) uzela i darovala prijateljici:

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije