Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Uskoro ću roditi, a bojim se oca svog djeteta jer imam drugog'

Naime, mlada trudnica je nakon tri godine veze prekinula odnos s ocem djeteta zbog njegovog zabrinjavajućeg ponašanja kada je bila u osmom tjednu trudnoće
27. veljače 2019. u 16:35 6 komentara 3296 prikaza
trudnica
Foto: Thinkstock

Buduća 27- godišnja majka, u posljednjem mjesecu trudnoće, izrazila je zabrinutost zbog oca svog djeteta.

Mark Horman vjenčali se 1987. Zvijezda NCIS-a otkrio `tajnu` svog 30- godišnjeg braka s glumicom

Termin za porod se bliži, a trudnica je poslala upit poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun te zatražila savjet kako se ponijeti u situaciji u kojoj se našla.

Naime, mlada trudnica je nakon tri godine veze prekinula odnos s ocem djeteta zbog njegovog zabrinjavajućeg ponašanja kada je bila u osmom tjednu trudnoće, no istaknula je kako održavaju komunikaciju i to samo vezano za trudnoću i dijete. Njen, godinu dana mlađi bivši partner, navodno je jako ljubomoran, iako ima novu djevojku.

Istaknula je kako želi da dijete ima i oca te da će mu omogućiti susrete s djetetom, no sada ima novog partnera te se boji kako bi bivši mogao rekagirati premanjoj ili djetetu. 

Žena dobro je 5 stvari koje ćete primijetiti kada prestanete tražiti nekoga za vezu

Upravo zbog tih strahova, Deidre joj je savjetovala kako bi bilo bolje da dijete nema kontakt s takvom osobom u svom životu, posebice ako postoji strah od ugroze. Savjetovala joj je i da se obrazi nadležnim službama kako bi se eventualno spriječile teže posljedice po nju i dijete, pritom misli na agresivnog bivšeg partnera.

 

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu