Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Ljubavnica nosi moje dijete, ali odlučila je ostati sa suprugom. Što da napravim?'

shutterstock
27.01.2021.
u 20:43

Sve je bilo u redu dok njezin suprug nije vidio njegovu poruku na njezinom mobitelu i sasvim poludio.

- Moja djevojka odlučila je ponovno započeti romantičan odnos sa svojim suprugom, ali nosi moje dijete. Upoznali smo se na poslu, a odmah sam pomislio kako je najljepša djevojka koju sam vidio. Iako je izgledala kao da je u tridesetima, saznao sam da ima 41 godinu, muža i dvoje djece - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne

1/7

Kada su bili na poslovnom putovanju, počela mu se upucavati. Zadnje noći putovanja se napila i počela ga dirati. Na kraju su se i poseksali i tada je započela njihova afera. Sve je bilo u redu dok njezin suprug nije vidio njegovu poruku na njezinom mobitelu i sasvim poludio. 

- Ostavio je i nju i djecu, a onda mi je rekla da je trudna i da želi da se ja uselim. Bio sam presretan, ali kada sam otišao kod svoje obitelji za vikend stvari su se promijenile. Njezin suprug došao je provesti vrijeme s djecom, a ona je shvatila da želi i dalje biti s njim. Ne želim izgubiti svoje dijete, ali ne znam što da napravim - zaključio je.

- Nažalost, ukoliko se niste voljni boriti za skrbništvo nad svojim djetetom, odluka o tome s kim će beba biti ovisi o majci. Njezin se suprug vjerojatno osjećao isto kao i vi kad ste se preselili k njegovoj djeci. Vaša djevojka morat će razmisliti o cijeloj budućnosti svoje obitelji, pa ćete morati prihvatiti njezinu odluku. Znam da je ovo bolno, ali ne znači da ne možete biti dobar otac. Recite joj da želite biti uz svoje dijete čak i ako ne možete biti s njom - odgovorila mu je Deidre.

Jeste li probali novi način “motanja” tortilja? Internet je poludio za njim!

Komentara 1

TR
tratincica68
01:42 28.01.2021.

zatrudni i ti sa nekim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije