Naslovnica Lifestyle Putovanja

Ljeto na tanjuru uz šarene paprike punjene kozjim sirom

Poslužite kao samostalan vegetarijanski obrok ili kao prilog pečenom mesu
20. lipnja 2014. u 13:03 0 komentara 414 prikaza
paprika s kozjim sirom
Foto: Shutterstock

SASTOJCI:

desetak paprika raznih boja (crvenih, zelenih, žutih), dvije vrste mladog sira (kozja skuta i feta), bosiljak, peršin, češnjaka

PRIPREMA: Paprike operite, očistite od sjemenki i napunite smjesom koju ste napravili od mladog sira, istisnutog češnjaka i sitno nasjeckanog bosiljka.

Zagrijte grill-tavu ili roštilj pa ispecite paprike tako da se sir u njima fino zagrije. Poslužite kao samostalan vegetarijanski obrok ili kao prilog pečenom mesu.

>>Napravite sami domaći sladoled na štapiću od lubenice

VIP izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.