Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trendovi

Ljetni hit su jarke boje i kratka kosa

FRIZURA
15.03.2011.
u 09:01

U Opatiji se na HairStyle News sajmu okupilo čak 1200 domaćih frizera željnih stjecanja novog znanja, a pokazali su zavidnu kreativnost i maštu

Peglana kosa više nije “in”, ovoga proljeća i ljeta nosi se prirodni izgled, blagi valovi, kovrče, volumen, skladne boje i nijansiranje različitih dubina, ali u istom tonu – savjet je stručnjaka djevojkama i ženama koje žele biti moderne i zablistati novim frizurama, a ne odreći se svoje duge kose. One pak koje žele biti sasvim u trendu hrabro će se prepustiti škarama. Apsolutni je hit kratka kosa, oštri rezovi, stroge linije naglašene jakim bojama.

 – S punim povjerenjem žene mogu sjesti u stolac kod naših frizera, znaju šišati i bojiti, jedino im nedostaje “menadžerska žica” – ocijenio je Denis Vidović, organizator 8. međunarodnog frizerskog festivala HairStayle News 2011., održanog protekloga vikenda u Opatiji. Festival je okupio čak 1200 hrvatskih frizera, a pokazali su, kaže Vidović, da su kreativni, inovativni, da prate svjetske trendove, nove tehnike i da su spremni usavršavati se.

 – Frizerima su inspiracija i modne piste pa je u skladu s odjevnim kolekcijama za sezonu i kosa, kao jedan od važnih accessoiresa žene. Nakon niza godina umjerenih, sada imamo naglašene boje: crvenu, narančastu, zlatnu, ali na jednom dijelu, u jednoj “debljoj” liniji – tumačila je frizerima Ivana Marušić iz Schwarzkopfa. Kolegama iz Keune akademije, Mirki Vrbanić Čorak kao stručnjaku za šišanje i Antunu Mariću za boje, pak, inspiracija su pedesete.

 – Hit je kratka kosa, V oblici na prednjem i stražnjem dijelu, šišanje prati oblik slova V, “bob” frizura, kraća, na polovici uha – kaže Vrbanić Čorak.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
00:07 18.03.2011.

REISHI GLJIVA (GANODERMA LUCIDUM) POMAŽE I U LIJEČENJU KARCINOMA TE POJAČAVA IMUNITET Reishi je suvremenoj medicini poznata već desetljećima, kinezima već 4.000 godina, iako se nekad nije znalo za karcinome u današnjem obliku. KAVA, ČAJ, KAKAO i KAPSULE s extraktomom \"gljive BESMRTNOSTI\", Ganoderma lucidum, kineski LING ZHI; japanski: REISHI, LJEKOVITA GLJIVA koja već 4.000 g. USPJEŠNO OBUZDAVA ZLOČUDNE STANICE. http://www.facebook.com/profile.php?id=100002073085126 SMS 099 / 857 56 42 ganocafe@hi.t-com.hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije