Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršen dar

Lista poklona prema željama mladenaca u Arena centru

vjenčanje svadba mladenci
Photos.com
18.02.2012.
u 14:10

Svi mladenci od sad u Arena Centru mogu kreirati svoje liste za vjenčanja uz dodatne pogodnosti

Svi mladenci od sad u Arena Centru mogu kreirati svoje liste za vjenčanja uz dodatne pogodnosti, popuste i poklone koje mogu ostvariti u trgovinama Arena Centra.

Pronađete li dakle ono što vam je potrebno za zajednički život, možete uzvanicima uvelike olakšati potragu za savršenim i, ponajprije, korisnim darom. Sve što treba je na info pultu preuzeti obrazac za popisivanje proizvoda ili usluga i krenuti u potragu po Arena Centru.

Nakon što popišete sve što trebate odnosno želite obrazac vratite na info pult koji će vašu listu objaviti ne web stranici Arena Centra, nakon čega vi svoje uzvanike samo obavijestite o postojećoj kreiranoj listi kako bi i oni mogli krenuti u akciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije