Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

#lionsfightback - treningom protiv Korona virusa

Pridruži se pokretu!
25. ožujka 2020. u 10:30 118 prikaza
#lionsfightback

Došlo je vrijeme koje smo dosad viđali samo u filmovima. Međutim, čak i u ovim teškim trenucima imamo moć i snagu zajedno motivirati i ohrabriti zajednicu te promovirati ono što živimo, a to je zdrav i aktivan život. Želimo zajednici pružiti nadu i optimizam, ponuditi savjete za zdraviji život, biti primjer drugima i tako ujediniti aktivnu zajednicu u borbi protiv virusa. Briga o vlastitom zdravlju i imunitetu je tema o kojoj imamo što reći.

Ovo nije komercijalna kampanja, ovo je humanitarna i prvenstveno humana kampanja kojom želimo pokazati kako brinuti o zdravlju, paziti na sebe i bližnje te svime time doprinijeti zajednici. Želimo naravno skupiti što veći broj postova jer za svaki post doniramo 5 kuna za borbu protiv korona virusa. Ovim putem apeliramo na vas da nam se pridružite u ovom pokretu jer ste vi 7.sila te imate moć informirati, motivirati i mijenjati svijest ljudi. Imate moć i sada je vrijeme da je iskoristite za nešto dobro. Nadamo se da će nas podržati u ovoj pozitivnoj i zdravoj priči.

Cilj nam je prikupiti barem 30 000 objava, ali još više nam je cilj osvijestiti zajednicu. Ako postignemo taj broj, znat ćemo da smo uspjeli. Sredstva ćemo uplatiti na račun Klinike za infektivne bolesti „Fran Mihaljević“ Ugovorom o donaciji.

Želimo zajedno napisati jednu sportsku priču koja će donijeti pozitivu u nesvakidašnjicu u kojoj smo se našli te izmamiti brojne osmijehe na lica. Kako bi objava na Instagram profilu bila vidljiva i ubrojala se u novac za donaciju, profil mora biti javan (public).

U kampanji sudjeluju brojne poznate osobe iz svijeta sporta i fitnessa kao što su: Martina Boss, Mario Valentić, Ana Đerek, Girly Fitness, Marica Topfit, Željko Mavrović i brojni drugi.

lionsfightback.com

Vinolog
USKRS KAO NIKADA DO SADA
Savjeti kako da ovogodišnji Uskrs ipak bude poseban
INA
HUMANITARNO
INA brine o zdravstvenim ustanovama, institucijama i udrugama