Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksuz nema cijene

Lima promovirala grudnjak vrijedan 2 milijuna dolara

lima
Foto: PIXSELL
1/8
21.10.2010.
u 14:45

Žene koje se odlučuju na crvenu boju odašilju poruku da su strastvene i energične te da se ne ustručavaju preuzeti inicijativu.

Boja donjeg rublja može mnogo toga reći o vlasnici, o njezinoj osobnosti, ali ponajviše o tome kakva je ljubavnica - prenosi Daily Mail. U posljednje vrijeme čak 72 posto žena odabire rublje u boji kože, a time poručuju da su opuštene i da nemaju što kriti. One koje se pak odlučuju na crvenu boju odašilju poruku da su strastvene i energične te da se ne ustručavaju preuzeti inicijativu.

Imate li tu sreću da se pred vama razgoliti dama u crnom rublju, imat ćete posla sa ženom snažnog karaktera, vatrenom i samostalnom, vrlo profinjenom, ali i jako strastvenom. Istodobno, žene koje vole bijelo rublje pokazuju da su otvorene za svaki prijedlog te da su željne i voljne učiti. Jedna od njih je, po svemu sudeći, i Adriana Lima, ‘'anđelica'’ Victoria's Secreta, koja je pozirala u grudnjaku ‘'teškom'’ dva milijuna dolara. Blago suprugu.

Ključne riječi

Komentara 50

OB
-obrisani-
15:48 21.10.2010.

lunar 2 Procitaj donji komentar (sirokogrudan) ali 20€ nekako bi islo zakaj ne!

LI
Lisnjak
15:49 21.10.2010.

Sta reci kad nemas dovoljno informacija. Morat cu kupit nesto veci laptop.

VI
vidimškoj
17:02 21.10.2010.

super grudnjak,volija bi da mi ga da u ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije