Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RESTORANI

Lignje ukusne, a blitva na lešo tretirana s ljubavlju

'tucepi2_nnn_unu_130811'
''
19.07.2012.
u 12:00

Račun za lignje i pola litre limunade iznosio je 89 kuna. Kao samcu, to mi je bilo prihvatljivo, no za četveročlanu obitelj...

Zbog njezine ljubaznosti dok sam se raspitivao, odlučio sam jesti kod Martine u njezinu restoranu Tenor.

Naručio sam pola litre limunade i porciju lignji sa žara. Kad se poklopi da su lignje ukusne, a blitva na lešo tretirana s ljubavlju, osobno zahvalim kuharu.

Račun za lignje i pola litre limunade iznosio je 89 kuna. Kao samcu, to mi je bilo prihvatljivo, no za četveročlanu obitelj...

Komentara 2

BO
bomba
12:08 19.07.2012.

U restoranu se naplačuje usluga i luksuz. Špageti sa salatom 39 kuna. Nas četvero 156 kuna. Supruga napravi za sve za 30 kuna. To je normalno ali kad si kući ne ideš jesti po restoranima već hranu spravljaš u kućići i tada te briga koliko to isto košta u tvom gradu. Ako ti je na moru skup restoran onda kuhaj u apartmanu i ponašaj se kao u svojoj kući ili svom gradu i nemoj zanovijetati.

FI
Fieldhockey
12:13 19.07.2012.

Tajanstveni, u kojem mjestu je taj restoran? Špišić Bukovici, Varaždinu, Makarskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije