Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplava suvenira

Lezite i mislite na Englesku! Stigli Willy i Kate kondomi

kate kondomi
Foto: AP/PIXSELL
1/4
02.02.2011.
u 09:00

Pakiranje od tri kondoma stoji 5 funta (42 kune), šalice su od 5 do 25 funta, a replike prstenja i do 1000 funta

Euforija oko kraljevskog vjenčanja posve je obuzela Veliku Britaniju, a u široj okolici Londona agencije su unaprijed pokupovale svaki slobodan krevet pa se naveliko prodaju aranžmani koji će znatiželjne romantičare povesti na vjenčanje stoljeća. London su već preplavili suveniri s likovima princa Williama i Kate Middletone, a u poplavi šarenila najnoviji su – kraljevski kondomi. 

Tvrtka Crown Jewels Condoms predstavila je dizajnerske kondome – posebno prigodno pakiranje kondoma – s fotografijama Williama i Kate. Njihove fotografije nisu otisnute na samom prezervativu – što bi ipak bilo malo previše i za domoljubne Engleze – nego na kutijici. U purpurnoljubičastozlatnom (kraljevskim bojama!) pakiranju s fotografijom mladenaca nalaze se kondomi, ali i poruka vrlo domoljubnog sadržaja: Lezite i mislite na Englesku! 

U romantično-kičastoj kutijici popratni je tekst u kojem stoji kako je “vođenje ljubavi nezaboravan događaj, baš kao i kraljevsko vjenčanje”. Doduše, proizvođač suvenira ogradio se napomenom kako je riječ samo o suveniru koji ne štiti od trudnoće i spolnih bolesti. Uz kondome, među najpopularnijim su suvenirima i ručno oslikane šalice i tanjuri, pepeljare, keramički napršnjaci i replike zaručničkog prstena.

Komentara 7

SH
shooter
18:31 27.07.2011.

Sve gluposti, fakat. Kome trebaju ti komentari. Tu se vidi kratka pamet naše nacije.Da nije bilo komentara ne bi se ni javil. Ljudi moji gledajte svoja posla, prerežite kartice i okrenite se sebi i svojima bližnjima.Nemojte biti hrana drugima ako shvaćate kaj pišem.

QU
queen
11:19 02.02.2011.

tako će žene osjetiti willa u sebi, a dečki kate na sebi :P

SV
svemirko
22:37 08.06.2011.

ovi kondomi se ne preporucuju za regularnu uporabu vec su samo suvenir ...da se ne bi tko zaletio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije