Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni trendovi

Leptiri kao glavni motiv ljetne make-up kolekcije

'chanel11_nnn_ziv_220513'
Foto: ''
1/3
23.05.2013.
u 10:00

Šarenilo i na prvi pogled nespojive boje preporuka su popularne modne kuće za ljetni look na očima, usnama i noktima...

Upečatljivi vizuali, maskare jakih boja te lakovi za nokte i sjenila u intenzivnim tonovima obilježja su Chanelove make-up linije za ljeto 2013., nazvane L'Été Papillon.

Inspirirana bojama leptirovih krila, L'Été Papillon de Chanel poziva na igru bojama u kojima prevladavaju dvije nijanse – plava i koraljna te sve njihove nijanse.

Novu Chanelovu make-up liniju čine: Inimitable Waterproof maskara u pet nijansi, sjenilo u sticku dostupno u šest nijansi, Rouge Coco Shine u dvije nijanse, sjajilo u tri varijante, zatim lak za nokte u tri nijanse i vodootporna olovka za oči.

Uz svaki od proizvoda dobit ćete i uputu o korištenju, detaljnu shemu šminkanja kako biste i vi postigli efekt identičan onom koji su profesionalni make-up artisti dobili šminkajući modele za ovu, produkcijski zahtjevnu, kampanju. Glavna poruka iz Chanela ovog ljeta je – zabavljajte se, kombinirajte na prvi pogled nespojivo i ne brinite se što drugi misle...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije