Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miris slave

Lady Gaga reklamira svoj parfem (raz)odjevena crnim figuricama

lady gaga
Steven Klein
18.07.2012.
u 12:32

Pjevačica je pozirala naga, noseći samo masku, dok se njezinim tijelom "penju" crni čovječuljci

Lady Gaga objavila je na Twitteru svoju fotografiju iz kampanje za parfem Lady Gaga Fame koji je već razvikan njezinom izjavom da miriše poput skupe prostitutke. U reklami za neobičan crni parfem koji u kontaktu sa zrakom postaje nevidljiv, Lady Gaga malo toga prepušta mašti.

Poznati modni fotograf Steven Klein snimio ju je nagu, nosi samo masku, a po njezinu tijelu “strateški” su razmješteni crni čovječuljci koji se naizgled penju po njoj. Lady Gaga parfem će lansirati na tržište u rujnu, kada će osvanuti na naslovnici modnog časopisa Vogue i najaviti novi album.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije