Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mali' nametnik

Kupila je kućicu od medenjaka, a ono što ju je dočekalo u pakiranju tjera strah u kosti

Shutterstock
16.12.2020.
u 12:30

Žena je bila prestravljena, kaže kako je ovo scena kao u horor-filmu.

Katie Gompertz iz Sydneya kupila je u obližnjoj trgovini kućicu od medenjaka kojom se inače ukrašavaju domovi za vrijeme blagdana. Nije slutila da će u pakiranju pronaći nešto od čega mnogi ljudi strahuju.

Iako su se Australci naviknuli na ovakve prizore, Katie je šokirala korisnike Facebooka iz drugih zemalja kada je objavila fotografiju golemog pauka unutar kućice! Da stvar bude još gora, pauk je ostavio i jajašca. 

"Samo u Australiji, samo u 2020. godini", napisala je u šali i dodala kako je mislila da će biti jednostavnije kupiti gotovu kućicu nego je samostalno slagati, ali ipak se prevarila.

Foto: Katie Gompertz/Facebook

U komentarima je ispričala i kako je uočila ''malog'' nametnika. "Kao u horor-filmu. Kuhala sam čaj, gledala u kućicu i pomislila mogu li uzeti komadić, a da djeca ne primijete. Onda sam vidjela jednu nogu, pa drugu, pa cijelo tijelo i na kraju golemog pauka pa jajašca!"

Foto: Katie Gompertz/Facebook

Iako je Katie bila prestravljena, jedno od djece nije se uplašilo, baš suprotno – pauk mu je bio, kako kaže, cool.

"Moj 6-godišnjak mislio je kako je ovo najbolja stvar ikad, 8-godišnjakinja bila je prestravljena, a 10-godišnjak je samo zaključio da u 2020. svašta možemo očekivati."

Obitelj je kućicu ostavila ispred svoje kuće kako bi pauk pronašao put natrag u prirodno stanište, prenosi UNILAD.

Započinjete svaki dan sa šalicom kave? Stručnjakinja kaže da to nije dobar odabir.

Komentara 1

MO
montello
18:06 16.12.2020.

užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije