Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispadne savršeno
Povratak na članak

Kuharica otkrila najbolju metodu kuhanja riže: Više nikad neće biti gnjecava

Mnogi ljudi zahvalili su kuharici na TikToku za dijeljenje ovih korisnih savjeta

Komentari 6

ST
StariSokol
13:13 20.04.2021.

Kao prvo riža se ne ispire. Kao drugo postoje električni lonci za kuhanje riže i tamo ima točni omjer koliko šalica riže a koliko vode. Kada je riža kuhana lonac se automatski isključi. Tu riža nikada nije gnjecava.

VL
DU
Deleted user
13:24 20.04.2021.

Ja baš volim gnjecavu rižu. Puno bolja od nedovoljno kuhane, bezokusne, isprane.

VL
IV
IvicaKerempuh
10:04 20.04.2021.

Sigurno nebu gnjecava jer je nakon 3 min. kuhanja i 12 minuta stajanja još sirova. Riža se KUHA najmanje 20 minuta. Jedino Basmati nešto kraće.

VL
ST
Stari
16:55 20.04.2021.

Riža se namače i ispire u dvije vode dok ne izađe mutež i toksini. Tada se kuha u vodi 3: 1. Tako piše i na vrećici , (možda ne na svima).

VL
MO
montello
15:25 20.04.2021.

Volim rizu💚 i s krumpirima graskom

VL
DU
Deleted user
12:13 20.04.2021.

pa procitas koliko se vremena kuha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.