Kuhar otkrio odličan trik: Evo kako ćete dobiti najkremastiji pire krumpir
Samo jedna promjena u pripremi pomoći će vam u dobivanju savršeno kremastog pire krumpira.
Komentari 8
Šta je to otkrio, pa i ja stavljam mlijeko i malo ulja i sol, a stavljaju i drugi koliko sam upoznat i to 35 godina pamtim već.
Sutra u novom broju: kako napraviti kruh od brašna?
ha ha ha ali treba ga prokuhati
Sta je ovo neka sprdacina?
Fakat ne mogu vjerovati, stave i krompira
Da li može mlijeko od simentalke?
Mislim da tako svi spremaju, al probajte da dodate i malo sitno rendanog kackavalja ili parmezana.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
pa zar netko pravi pire a da ne doda malo maslac u mlijeka? halo