Kuhar oduševio receptom za pohanu piletinu: Sočna, a nevjerojatno hrskava
Mali trikovi čine veliku razliku
Komentari 5
Kad se išlo iz Zagreba u Dalmaciju sedamdesetih u fići obavezno se nosila pohana piletina i negdje oko Plitvica se jelo i nije bilo i nema do danas bolje piletine . Na povratku u Zagreb isto i još prava domaća koka, a fićo ,žena djeca i dvije domižane vina , kapule, krumpira i Konana čega još. To su bili škrti sretni dani kojih nikad neće biti uz cijelo ovo današnje umjetno izobilje.
Koje otkriće!!!! A dobro je i uvaljati u kremeni pijesak, pa da vidiš kak je hrskavo. jel ovaj kvazi kuhar kuha za talibansku vojsku?
😂🤣😂🤣. Eto.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
zbilja? zar se za to dobivaju kartoni admine? pa blokiraj.... "uvrijeđen sam sa ovim člankom. mame, bake gdje ste zakazale da ovaj novinar/ka mora tražiti osnove kuhanja na tik-toku"