Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provocira mamu

Kreativni otac nasmijao internet: Fotošopirao bebine fotografije da izgleda kao da radi opasne stvari

Instagram/onadventurewithdad
19.11.2020.
u 15:30

Od kad se nakon poroda vratila na posao, cura me stalno tražila da joj pošaljem neku fotku da zna da je Alix na sigurnom. Tada sam odlučio napraviti nešto drugačije, ispričao je tata 20-mjesečne Alix

Belgijanac Kenny Deuss tata je 20-mjesečne djevojčice Alix koji je vrijeme sa kćerkom odlučio iskoristi za fotografiranje malene. Nakon toga Deuss u fotošopu obrađuje njene fotke i dodaje im pozadine po kojima izgleda kao da je djevojčica bila u raznim opasnim situacijama, a onda ih objavljuje na svom Instagram profilu.

Nije trebalo dugo da njegovi uradci postanu viralni i po drugim društvenim mrežama, a na ideju je, kaže, došao kad je prvi put ostao sam sa kćerkicom. 

U razgovoru za Uniland Deuss je rekao da je s ovim hobijem počeo kad mu se djevojka morala vratiti na posao. pa ga je stalno pitala kako je malena.

- Stalno me u porukama tražila da joj pošaljem neku fotografiju da zna da je Alix na sigurnom. Tada sam odlučio napraviti nešto drugačije i svaki put sam joj našu kćer pokazao u drugačijoj opasnoj situaciji  - rekao je.

Njegove su fotke brzo postale viralne na Instagramu i na drugim društvenim mrežama, a malena je već vozila svemirski brod, izvještavala sa prosvjeda žutih prsluka u Parizu, kuhala ručak sjedeći na vrućoj peći, te se opuštala uz online kupnju hladnog oružja. 

U nekoliko je narednih mjeseci Deussova djevojka svoju kćerku mogla vidjeti i kako sjedi na rubu litice, vozi se na skateboardu, čak i kako ju u naručju drži sadašnji/bivši predsjednik SAD-a  Donald Trump.

Vukorepa i Kotiga danas su kolege lovci, a nekad su bili ljuti protivnici o legendarnom kvizu

1/6

Bebine su se avanture samo redale, pa je s tatom hodala po uskom užetu između planina, vozila automobil i borila se sa svjetlosnim mačevima u stilu Ratova zvijezda.

Otkako je pokrenuo svoju Instagram stranicu Deuss je privukao pozornost više tisuća ljudi pa ima preko 23 000 sljedbenika. Sada svoje fotke objavljuje barem jednom tjedno kako, kaže, usrećio vjerne fanove, a i djevojka već zna što može očekivati kad pita što joj dijete radi.

- Prvi put vjerojatno nije bila sigurna je li fotka prava ili je obrada, no sad joj je to već super - kaže tata koji se trudi da njegovi radovi ipak ne izgledaju previše realistično. 

 - Na većini fotografija ja držim Alix, a onda sebe izrežem i dodam neku specifičnu pozadinu - objasnio je. 

Fotke će, kaže, objavljivati dok god bude imao inspiracije - a budući da brzo očekuje i drugo dijete vjerojatno mu u narednim mjesecima neće nedostajati ideja.

Advent će ove godine u Zagrebu biti bez klizališta i s manje kućica

Advent će ove godine u Zagrebu biti bez klizališta i s manje kućica.

Advent će ove godine u Zagrebu biti bez klizališta i s manje kućica.

Objavljuje Večernji list u Utorak, 10. studenoga 2020.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije