Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično!

Kožne cipele su vam pune ogrebotina? Evo kako ih jednostavno očistiti koristeći samo jedan proizvod

TikTok
08.12.2022.
u 07:00

Prema stručnjacima, pasta za zube djeluje samo na lagane, površinske ogrebotine.

Nema ničeg toliko neugodnog kao nošenje omiljenih kožnih cipela samo da biste shvatili da ste ih izgulili ili ogrebali No pokazalo se da postoji jednostavno rješenje i vjerojatno već imate sve što vam je potrebno za to kod kuće, kako prenosi The Sun.

Iako bi struganje cipela moglo biti neizbježno, čak i ako ste jako oprezni, ipak se događa. Ali ne morate se odvojiti za skupe proizvode da pokrijete ogrebotine. Zapravo, sve što vam treba je - pasta za zube.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda':

1/5
@jordanicolebird

if y’all didn’t know already toothpaste gets them scuffs off the docs real nice

♬ original sound - James

Trik je na TikToku podijelila @jordanicolebird i oduševila brojne korisnike. Naime, jednostavno je prstima utrljala pastu za zube na mjesta koja su bila ogrebana i iznošena. Nakon što je obrisala pastu za zube, njezine su čizme izgledale kao nove.

Prema stručnjacima, pasta za zube djeluje samo na lagane, površinske ogrebotine. Ako možete staviti nokat u nju, vjerojatno vam je potreban drugačiji tretman. Možete koristiti i vlažnu krpu umjesto prstiju kako biste uklonili ogrebotine, a ne zaboravite trljati malim kružnim pokretima.

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

 

Komentara 1

Avatar demijan
demijan
17:54 08.12.2022.

Samo na TikToku se može naći to da se pasta za zube koristi upravo za ono za što se oduvijek koristila krema za cipele. Što, danas stara dobra krema nije dovoljno posh? Što je sljedeće? Poliranje namještaja ajvarom? Čišćenje mrlja na tepihu senfom, što li?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije