Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGAVAJTE TO RADITI

Kozmetičarka otkrila sve iritantne stvari koje klijenti rade na manikuri: 'Kasne, šalju poruke...'

Shutterstock
31.03.2022.
u 15:30

Postoje greške koje ljudi uvijek rade kada dođu na manikuru, a kozmetičarke to ljuti

Stručnjakinja za nokte, Sarah Gibson Tuttle podijelila je stvari koje njezini klijenti rade tijekom manikure, a vrlo su neugodne, što rezultira time da njihovi nokti ispadnu loše. 

- Ako konstantno kasnite na termine, nemojte očekivati da će vam salon odmah dati drugi termin. Stvar je u poštivanju rasporeda i vremena koje smo izdvojili za vaš termin - rekla je Sarah, ali dodala da je logično da se nećete pojaviti ako vam je loše jer nitko ne želi osobu koja kašlje i kiše držati za ruku pola sata.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Kako piše The Sun, jedna od iritanih stvari je i kada klijenti sami odluče skidati gel ili trajni lak kod kuće, što oštećuje nokte i samim time otežava prianjanje budućeg gela ili laka za nokte. Isto tako, susrela se puno puta i s klijentima koji dođu sa starim umjetnim noktima, a da to ne naglase prije i onda im zakazani termin nije dovoljan.

Sarah je upozorila i na slanje poruka i listanje po mobitelu tijekom termina. To može pokvariti nokte, a također može i smetati drugim osobama u salonu. Savjetuje i da ne zanemarite nokte između odlazaka u salon jer se i sami možete pobrinuti za njih na jednostavan način.

- Svakodnevno nanesite serum ili ulje na kožu oko noktiju, to blagotvorno djeluje na nokte, a manikura će duže trajati - dodala je Sarah.

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije