Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Male tajne korekcije

Korektor - vaš najbolji prijatelj u borbi protiv nepravilnosti na licu

Savršeno lice
PR FOTO
26.04.2016.
u 09:00

Savršeno lice bez ijedne nepravilnosti, bez podočnjaka ili sitnih ožiljaka, prava je rijetkost. Nepravilnosti se pojavljuju zbog različitih posljedica. Neke su genetske, na našem licu još od rođenja, neke i same napravimo, a nepravilnosti nastaju i zbog utjecaja okoline. Srećom, postoje efikasni načini za skrivanje raznih nepravilnosti na koži, a korektor je vaš najbolji prijatelj u borbi protiv njih. U nastavku vam donosimo nekoliko trikova i savjeta za uspješno korištenje korektora.

Kako bi vaša koža izgledala što prirodnije, iznimno je važno odabrati korektor koji je najsličniji vašem tenu. Prije nanošenja korektora lice je potrebno dobro hidratizirati. Najbolji način za uspješnu hidratizaciju jest nanošenje hidratantne dnevne kreme koja odgovara vašem tipu kože. Nakon što kožu dobro hidratizirate, korektor će bolje prionuti na vaše lice te će se dulje zadržati i odraditi bolji posao.

dm beauty trikovi

 

Različiti tipovi korektora zahtijevaju različite načine nanošenja na vaše lice. Tekući korektor na nepravilnosti nanosite kistom, a kruti korektor ili onaj u sticku najbolje je utapkati na lice prstima. Korektor nanosite u malim količinama i samo na mjesta koja to zahtijevaju - ne opterećujte čiste dijelove lica.

Za prekrivanje crvenila na vašem licu isprobajte zeleni korektor, koji će savršeno prekriti crvenilo, a u kombinaciji s vašim standardnim tekućim puderom i korektorom crvenilo će u potpunosti biti skriveno.

Završni dodir korekcijama na licu jest fiksacija podloge puderom u kamenu ili prahu kako bi nepravilnosti ostale vaša mala tajna. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije