Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE
Povratak na članak

Konoba Madalu: S barke na tanjur, a vatra se pali tek kad gost stigne i naruči jelo

Hrana se ovdje priprema za svakog gosta posebno, sve je s barke, samo su pršut, sir i vino s kopna. I tu radi cijela obitelj.

Komentari 2

VO
vorda400
11:54 27.07.2018.

Sa barke u hladnjaču i u restoran tako za 2-3 sezone jer treba potrošiti staru robu A ova glupost roštilj se pali kad gost naruči jelo je najveća debilana koju sam čuo ove godine prave konobe i restorani ako su kvalitetne roštilj ne gase jer su krcate gostima U pravilu se takva mjesta izbjegavaju tipa kad konobar otrči u drugi birc naruči kavu jer mu se neda prati aparat za kavu😂😂😂

VL
AU
austrougarskigeneral
10:22 28.07.2018.

zanimljivo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.