Konoba Madalu: S barke na tanjur, a vatra se pali tek kad gost stigne i naruči jelo
Hrana se ovdje priprema za svakog gosta posebno, sve je s barke, samo su pršut, sir i vino s kopna. I tu radi cijela obitelj.
Komentari 2
AU
zanimljivo
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Sa barke u hladnjaču i u restoran tako za 2-3 sezone jer treba potrošiti staru robu A ova glupost roštilj se pali kad gost naruči jelo je najveća debilana koju sam čuo ove godine prave konobe i restorani ako su kvalitetne roštilj ne gase jer su krcate gostima U pravilu se takva mjesta izbjegavaju tipa kad konobar otrči u drugi birc naruči kavu jer mu se neda prati aparat za kavu😂😂😂