Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pomažu

Koncert zahvale "Želim život"

Zaklada \"Ana Rukavina\"
Saša Zinaja
14.12.2010.
u 17:00

Anino pismo "Želim život" ganulo je čitavu hrvatsku javnost, a Ana je postala simbolom nade, optimizma i borbe za život.

Zaklada Ana Rukavina organizira tradicionalni peti humanitarni božićni koncert na Trgu bana Jelačića  21. prosinca u 20 sati, a u znak zahvale svim dobročiniteljima koji od samih početaka djelovanja Zaklade nesebično pomažu njen rad i misiju kako bi se pružila nada za život svima koji se bore s hematološkim bolestima. Svojim nastupom na koncertu potporu svijesti o važnosti darivanja koštane srži i matičnih stanica Zaklade dat će AliBi, Bojan Jambrošić, Colonia, E.T., Emilija Kokić, Feminnem, Franka Batelić, Jole, Karma, Kim Verson, Lana Klingor, Jacques Houdek i Novi Fosili.

- „Želim život“ koncert je zahvale svima koji su tijekom godina na bilo kakav način pomagali rad Zaklade i omogućili nam da podupremo sve one kojima borba s bolešću predstavlja borbu za život. Nadam se da će i u budućnosti građani rado podupirati rad Zaklade kako bismo svi zajedno nastavili misiju spašavanja što većeg broja oboljelih - rekla je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.

Anino pismo "Želim život" ganulo je čitavu hrvatsku javnost, a Ana je postala simbolom nade, optimizma i borbe za život. „Beskrajno volim život i ljude. Znam i imam za koga živjeti. Odustajanje nikad nije bila opcija za mene. Želim život !“, bio je Anin apel javnosti u nastojanju da se okupe potencijalni darivatelji i prikupe potrebna sredstva za liječenje

Ana Rukavina postala je heroina koja je pokazala da se udruženim snagama može boriti za pomoć svima onima kojima je to potrebno. Nakon njezine smrti borba za pomoć svim oboljelima od hematoloških bolesti nastavlja se u okviru rada Zaklade čiji je cilj proširenje Registra dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica.

U sklopu koncerta biti će organiziran i pozivni centar u kojem će se na pozive na humanitarni broj telefona javljati poznate osobe iz političkog, gospodarskog, zabavnog i sportskog života te tako prikupljati sredstva za rad Zaklade. Pozivom na broj 060 9000 (jednim pozivom donira se 5,00 kn + PDV = 6,15 kn) Prikupljena sredstva iskoristit će se za proširenje Registra dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica.



Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije