Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni koncert

Koncert Tonyja Cetinskog za djecu leptire

tony cetinski
Marko Jurinec
07.05.2010.
u 17:19

Na kraju koncerta objavit ćemo točan iznos prikupljen prodajom ulaznica i predati ček predstavnicima udruge Debra.

"Djeca leptiri trebaju krila" koncert je Tonyja Cetinskog i prijatelja koji će se održati u povodu istoimene humanitarne akcije, a koji će najaviti 11. svibnja 2010. godine na konferenciji za novinare u prostorijama udruge Debra u Zagrebu.

Datum i mjesto održavanja koncerta najavit će Tony Cetinski i Petar Ramljak, mladi perspektivni glazbenik i dijete leptir, a na konferenciji za novinare sudjelovat će još neke od zvijezda koje će nastupom na koncertu podržati ovu humanitarnu akciju.
Predstavnicima medija će se na konferenciji obratiti Vlasta Zmazek , predsjednica udruge Debra, koja će objaviti koja je namjena prikupljenih sredstava. Jure Radoš, direktor prodaje i marketinga Konzuma, i Srđan Lisac, član uprave Procter & Gamble Hrvatska, objasnit će na koji način njihove tvrke podupiru ovu hvalevrijednu akciju.

Prihod od prodaje ulaznica humanitarnog koncerta u potpunosti je namijenjen udruzi Debra koja će ih upotrijebiti za nabavu neophodne opreme za djecu leptire, djecu oboljelu od rijetke i teške bolesti – bulozne epidermolize. Na kraju koncerta objavit ćemo točan iznos prikupljen prodajom ulaznica i predati ček predstavnicima udruge Debra.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije