Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BEZAZLENO

Koliko često treba kupovati novi grudnjak i kakve posljedice na zdravlje ima nošenje pogrešnog

Shutterstock
30.10.2018.
u 10:41

Grudnjaci vrlo brzo gube elastičnost zbog pranja i čestog nošenja, kaže specijalistica za "fitting" u tvrtci Triumph, Paula Svaboda

Novi biste grudnjak trebali kupovati nakon šest mjeseci. Osim toga, što češće biste trebali ići stručnjacima u dućanima kako bi vam izmjerili pravu veličinu grudnjaka. Anketa provedena na 1000 žena pokazala je da je samo osam posto žena otišlo na profesionalno probavanje ili mjerenje za grudnjak u posljednjih 12 mjeseci

Paula Svaboda za Daily Mail rekla je da su ovi podaci alarmantni zbog posljedica na zdravlje koje sa sobom nosi nošenje pogrešnog broja grudnjaka. Dodala je da žene potroše velike svote novca na haljine za posebne prilike, ali nikada neće dati veliku količinu novca za nešto što nose svaki dan. 

Nošenje pogrešnog modela grudnjaka za vaš oblik tijela, može dovesti do kroničnih glavobolja, bolova u vratu i leđima i lošeg držanja. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BL
bljak007
11:54 30.10.2018.

85% žena, nezna odabrati pravi broj grudnjaka, i koje košarice su im potrebne,Jer neznaju što znači brojka a što slovo. 85 je opseg prsa ispod grudi, a slova su veličina košarica. A,B C D E F G. I nemali brojj žena grudnjak kupuje zbog dizajna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije