Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uredske veze

Više od 80 posto ispitanih priznalo ljubavnu aferu na poslu

Veza na poslu
Foto: Thinkstock
1/2
12.02.2015.
u 14:00

Bez obzira na dob, ispitanici svih dobnih skupina u podjednakoj su se mjeri upuštali u ljubavne veze na radnom mjestu.

Ljubav ne bira vrijeme ni mjesto, a kako na poslu provodimo dobar dio dana, postoji vjerojatnost da nam se tu i dogodi.

Portal MojPosao proveo je istraživanje na više od 600 ispitanika i otkrio kakve posljedice nosi ljubav na poslu.

Većina ispitanika (82%) bila je upletena u vezu na poslu koja nije posve prijateljska ili poslovna. U prosjeku je takva veza trajala godinu dana i devet mjeseci.

Bez obzira na dob, ispitanici svih dobnih skupina u podjednakoj su se mjeri upuštali u ljubavne veze na radnom mjestu.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Ovisno o stručnoj spremi, ispitanici sa srednjom stručnom spremom su se u nešto većoj mjeri upuštali u ljubavne veze na poslu nego ispitanici s višom i visokom stručnom spremom.

Od ispitanika koji su priznali da su na radnom mjestu imali nešto više od prijateljskog ili poslovnog odnosa, gotovo polovica (46%) priznaje da se radilo o ozbiljnoj ljubavnoj vezi.

Malo više od petine ispitanika (24%) imalo je isključivo seksualni odnos s osobom s posla, dok ih je 16% samo bezazleno koketiralo. Uzajamni platonski odnos doživjelo je 14% ispitanika.

Žene se na poslu češće upuštaju u ozbiljnu vezu (52% žena i 37% muškaraca), dok se muškarci češće upuštaju u isključivo seksualne odnose (28% muškaraca i 22% žena).

Ispitanici s visokom stručnom spremom u većoj mjeri od ostalih ispitanika imaju ozbiljnu ljubavnu vezu (52%), dok ispitanici s višom stručnom spremom češće nego drugi imaju odnos baziran isključivo na seksu (31%).

Većina ispitanika je neki oblik ljubavnog odnosa s osobom s posla imala upravo s kolegom (81%). Petina ispitanika (21%) imala je vezu s nadređenom osobom, dok je svega 9% ispitanika imalo vezu s podređenom osobom.

>>Bojite li se Valentinova? Evo zašto pucaju veze neposredno pred Dan zaljubljenih

>>Jeste li vjerni ili promiskuitetni? Otkrijte to pogledom na svoju ruku


Komentara 3

LA
Laci2
14:06 12.02.2015.

i ja bi ali me niko neće :)

PA
Paton
17:13 12.02.2015.

evo mog malenog tak on mene gleda gledi

FE
fefellerunt
18:13 12.02.2015.

Još jedan primjer koliko se radi u ovoj državi i kako , a što je najbolje za to tjeranje smeće još pobere u prosjeku 5500 kn i ne mogu smisliti one koji su im spasili njihove beskorisne živote i omogućilii im da se tjeraju,. tako je to kad si mlad i naivan te poštuješ zakone koje je donijelo smrdljivo smeće pa danas imaš jedva za kruh . zar očekivati od hrvatica nešto drugo kada si onemogućio da ih zadovolje srpski rezervisti pa dio njih svaki vikend mora do beograda , a preko tjedna se zadovolje sa radnim kolegom .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije