Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Koji dio tijela prvi perete pri tuširanju? To otkriva kakav vam je karakter

Znate li da podsvjesno birate koji ćete dio tijela prvi oprati prilikom tuširanja? To govori o tome koji vam je dio tijela najvažniji i kakav vam je karakter.
14. studenoga 2019. u 07:05 17 komentara 37420 prikaza
Foto: Shutterstock

Ako prvo perete lice, to znači da vam je vrlo važno kako vas drugi percipiraju i što misle o vama. To znači i da lako postajete frustrirani i anksiozni zbog tuđeg mišljenja. 

Perete li prvo pazuhe, to znači da ste vrlo omiljeni u društvu i da imate puno prijatelja. Poznati ste po tome da ćete biti uz prijatelje i u dobru i u zlu. 

Bez imalo muke Žena je otkrila kako se riješiti plijesni na rubovima tuš-kabine, a svi su oduševljeni

Krećete li od ramena i vrata, to je pokazatelj da ste vjerojatno predani radnik i da možete radom ostvariti sve svoje ciljeve.

Prsa – Ako je ovo dio tijela koji prvi perete, to znači da se osjećate vrlo dobro u svojoj koži. 

Intimni dijelovi – Iako može zvučati čudno, ali ako prvo posegnete za svojim intimnim dijelovima, to pokazuje da ste zapravo rezervirana i sramežljiva osoba. Ljudi se u vašem društvu osjećaju ugodno i pozitivno. 

Koja je vaša metoda? Stavljate papir na dasku ili obavljate nuždu iz čučnja u javnom WC-u: Što zapravo radite krivo?

Ako prvo perete ruke i noge, to znači da ste osoba koja je vrlo "prizemljena". Doživljavaju vas kao vrlo pristojnu i ugodnu osobu. 

Leđa su prvi dio tijela koji perete? To je područje kralježnice gdje se nalaze živci i pokazuje da ste vrlo oprezna osoba i da teško vjerujete ljudima. 

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak