Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva ste osoba?

Koji dio tijela prvi perete pri tuširanju? To otkriva kakav vam je karakter

Shutterstock
14.11.2019.
u 07:05

Znate li da podsvjesno birate koji ćete dio tijela prvi oprati prilikom tuširanja? To govori o tome koji vam je dio tijela najvažniji i kakav vam je karakter.

Ako prvo perete lice, to znači da vam je vrlo važno kako vas drugi percipiraju i što misle o vama. To znači i da lako postajete frustrirani i anksiozni zbog tuđeg mišljenja. 

Perete li prvo pazuhe, to znači da ste vrlo omiljeni u društvu i da imate puno prijatelja. Poznati ste po tome da ćete biti uz prijatelje i u dobru i u zlu. 

Krećete li od ramena i vrata, to je pokazatelj da ste vjerojatno predani radnik i da možete radom ostvariti sve svoje ciljeve.

Prsa – Ako je ovo dio tijela koji prvi perete, to znači da se osjećate vrlo dobro u svojoj koži. 

Intimni dijelovi – Iako može zvučati čudno, ali ako prvo posegnete za svojim intimnim dijelovima, to pokazuje da ste zapravo rezervirana i sramežljiva osoba. Ljudi se u vašem društvu osjećaju ugodno i pozitivno. 

Ako prvo perete ruke i noge, to znači da ste osoba koja je vrlo "prizemljena". Doživljavaju vas kao vrlo pristojnu i ugodnu osobu. 

Leđa su prvi dio tijela koji perete? To je područje kralježnice gdje se nalaze živci i pokazuje da ste vrlo oprezna osoba i da teško vjerujete ljudima. 

Ključne riječi

Komentara 17

LE
let3
09:27 14.11.2019.

Ja sam sramežljiva osoba.

CJ
coric.jozo
12:01 14.11.2019.

Ja brate mili uvjek prvo perem guzicu , kakav mi je karakter ???

DY
dynasty1402
08:31 14.11.2019.

Gluposti......!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije