Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Koja su zanimanja najmanje privlačna? Samci otkrili koji poslovi ih odmah odbiju od drugog spoja

Shutterstock
28.04.2022.
u 09:30

Mnogi izbjegavaju muškarce u vojsci i policiji jer vjeruje da mogu postati bezdušni

Slobodni muškarci i žene otkrili su kako posao njihovog potencijalnog partnera može utjecati na njegovu privlačnost i slažu se da su najmanje poželjni radnici u smjenama i oni s 'velikim odgovornostima', kako piše Daily Mail. Stručnjakinja za spojeve Louanne Ward pokrenula je ovu temu na svojoj Facebook stranici She Said, He Said, a muškarci i žene objasnili su koja su im zanimanja potpuno neprivlačna.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

I dok su se mnogi bojali da će ih se osuđivati zbog nisko plaćenih ili ‘običnih’ poslova, bilo je suprotno; samci su priznali da se klone ljudi s visokoplaćenim poslovima jer se na takvim funkcijama 'rađa' osuđivanje drugih i narcizam.

Odvjetnici, liječnici, policajci i seksualni radnici zanimanja su koja su samcima najmanje privlačna. Mnogi tako izbjegavaju muškarce u vojsci i policiji jer vjeruju da s vremenom mogu 'izgubiti ljudskost', dok drugi izbjegavaju one na moćnim pozicijama. Evo koji su poslovi općenito najmanje privlačni:

Najmanje privlačni poslovi ženama:

  • Vatrogasci
  • Policijski službenik
  • Vojnik
  • Kirurg
  • Pilot

Najmanje privlačni poslovi muškarcima:

  • Majka koja ostaje kod kuće
  • Medicinske sestre
  • Učiteljice
  • Nezaposlene žene

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije