Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'jesam li sebična?'

Bivši muž joj je umro prije godinu dana: 'Udajem se u crkvi u kojoj je bio njegov pogreb'

Shutterstock
26.04.2022.
u 11:30

Mnogi su me zbog toga kritizirali ali ja mislim da svi drugačije žaluju, kaže.

Iako bi vjenčanje trebalo biti isključivo sretan događaj, jedna je buduća mladenka svjesno svoju drugu svadbu odlučila održati u istoj crkvi u kojoj je, samo godinu dana prije, bio sprovod njenog prvog muža. 

- Moj je prvi suprug preminuo prošlo ljeto, mjesec dana nakon što je doživio tešku prometnu nesreću... - ispričala je.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

 Iako su liječnici na početku mislili da će preživjeti ali paraliziran od struka naniže, nažalost nije pa su njegovi roditelji organizirali sprovod u jednoj staroj katoličkoj katedrali.

- Cijelo vrijeme sam u sebi mislila kako je mjesto prelijepo za sprovod i iz nekog mi se razloga činilo pogrešnim tamo žalovati - rekla je, a čak je i prvom suprugu predlagala da tamo održe svadbu.

Ipak, brzo nakon njegove smrti odlučila je prihvatiti prošnju svog novog dečka i par je u svibnju 2022. počeo planirati vjenčanje.

- Mnogi su me kritizirali jer sam 'tako brzo krenula dalje' ali ja mislim da svi drugačije žaluju za nekim... - kaže ona, a na svoju je novu svadbu odlučila pozvati i roditelje od prvog muža. Bivša se svekrva, kaže, veselila zbog nje, sve dok nije čula gdje će se održati ceremonija, kad se naljutila i prestala joj se javljati. 

- Još uvijek planiram održati vjenčanje tamo, ali me boli što su roditelji mog prvog muža protiv toga, voljela bih da me podrže - rekla je i druge Reddit korisnike pitala misle li da je to sebično.

- Naravno da je sebično jer nije prošla ni godina od njegove smrti, a vi očekujete da se njegovi roditelji s vama vesele; i još im 'kopate po rani' odabirom mjesta vjenčanja - odgovorili su joj.

Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi ne podnose ideju braka!

Ključne riječi

Komentara 3

JM
Jmjm
16:27 27.04.2022.

Sretno draga,nema nikakvog razloga da zalujes za necim sto nemoze se vratiti.Uzivaj u zivotu dok mozes

DU
Deleted user
20:06 26.04.2022.

Ja te "žalujem" na način da mislim da si jeftina duhovno i fizički i nadam se da me nećeš ti i ostali kritizirati zbog toga....

MO
montello
13:32 26.04.2022.

I nakon godinu dana se udaje .brzo ga je zaboravila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije