Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što prvo vidite?

Koja je vaša najiritantnija osobina? Ova optička iluzija to otkriva!

Pinterest
19.11.2023.
u 06:00

Vidite li čovjekovo lice, čovjeka koji čita ili drveće?

Neobična optička iluzija otkriva vaše najiritantnije osobine, a sve ovisi o tome što prvo uočite na slici. Slika se sastoji od tri različita dijela, a svaki od njih odražava negativan dio vaše osobnosti, kako prenosi Your Tango.

Foto: Pinterest

Čovjekovo lice: Ako ste prvo vidjeli muškarčevo lice, vaša najiritantnija osobina je da ne možete izdržati, a da ne kažete ono što je svima drugima na umu. U srcu ste vrlo društvena osoba, ali često vas može ponijeti trenutak, ostavljajući drugima dojam da ste iritantni i glasni. Vaša vatrena osobnost znači da ste tvrdoglavi, ali ponekad morate naučiti kada je dobro reći nešto, a kada je bolje zadržati svoje misli za sebe.

VEZANI ČLANCI:

Čovjek koji čita: Ako ste ovo prvo uočili, vaša najiritantnija osobina je vaša sklonost sanjarenju. Volite pobjeći u vlastite misli kako biste se utješili i često odlutate tijekom važnih razgovora, a to može navesti ljude da pomisle da ne obraćate pozornost na njih ili na svoj posao. Drugima možete ostaviti dojam da ste nepristojni i nezainteresirani jer se čini kao da se nikada u potpunosti ne uključite u stvarni svijet. Zato ljudi mogu oklijevati otvoriti vam se ako osjećaju da nemaju vašu potpunu pozornost. 

Drveće: Ako je drveće ono što vam je prvo zapelo za oko, vaša najiritantnija osobina je vaša nesposobnost da stvari shvatite ozbiljno. Skloni ste šaliti se u svakoj situaciji i ponašati se kao šaljivdžija, izbjegavajući ozbiljne stvari. To znači da možda oklijevate napustiti posao na kojem ste podcijenjeni ili slabo plaćeni, ili se možete naći u ljubavnoj vezi u kojoj niste istinski sretni. Vaša sklonost sabotaži i bježanju od uspjeha možda vas sprječava da radite ono što stvarno želite i sprječava vas da dosegnete svoj puni potencijal.

David je hrvatski rekorder u slaganju Rubikove kocke, složi je za samo 5,55 sekundi:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije