Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neki novi Vouge

Koja je bolja - minimalistička Emanuelle ili provokativna Carine?

laetitia casta
Vogue
14.04.2012.
u 00:01

I dok je Carine Roitfeld često provocirala svojim naslovnicama, Emanuelle Alt vodi francuski Vogue u nekom drugom smjeru, što pokazuje i svibanjska naslovnica s Laetitijom Castom u glavnoj ulozi

Slijedeći Cindy, Claudiju, Naomi i ostale supermodele iz devedesetih, na red je došla i prelijepa Francuskinja Laetitia Casta koju oduvijek prati glas prirodne ljepotice bez mane. Zanosna manekenka i glumica proslavila se kad je potpisala ugovor za Guess Jeans, 1997. godine pridružila se velikoj obitelji Victorijinih anđela, a nakon toga odradila je nebrojeno mnogo snimanja i revija. Prošle godine ponovno se vratila na velika vrata zasjavši kao zaštitno lice Roberta Cavallija.

U bijelom sakou opušteno je pozirala Mariju Testinu za svibanjski broj francuskog Voguea i dokazala kako je vječna bijela i dalje nepopustljivi hit unatoč "napadu" proljetnog ludila - boja, pruga, cvijeća i različitih uzoraka. I dok mnogi zamjeraju novoj urednici Emanuelle Alt "dosadni" minimalizam, bez imalo kreativnosti, moramo priznati kako je jednostavnost ponekad ipak bolje rješenje od pribjegavanja provokativnom, a na ovoj je naslovnici Laetitia dočarala sav svoj francuski šarm.

I dok estetski ideali pod palicom Emanuelle Alt očito idu u nekom novom pravcu, prisjetili smo se i Laetitijine naslovnice iz 2009. godine koju potpisuje bivša modna urednica Carine Roitfeld. Osim što pokazuje Laetitijin glumački talent i moć transformacije, Vogue pod vodstvom Carine bio je sklon posebnoj vrsti estetike, a u fokusu je bilo osobito istaknuto tijelo kao moćno oruđe. Koja je vama naslovnica draža?  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije