Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova knjiga Biserke Blašković

Doznajte kako potaknuti i iskoristiti uspavanu životnu energiju

Biserka Blašković
Foto: PR FOTO
1/2
07.02.2019.
u 13:45

Bolest je alarm koji upućuje na činjenicu da nešto nije u redu s našim mislima, navikama i odnosima s okolinom i na potrebu da se promijenimo i nešto naučimo.

Zagrebačka bioenergetičarka Biserka Blašković objavila je novu knjigu pod naslovom "Savršeni put do iscjeljenja". Objašnjava što ju je motiviralo da napiše ovu knjigu, opisuje zašto dolazi do poremećaja, kako tretmani djeluju te iznosi nekoliko iskustvenih priča.

Osnovni cilj je bio da u drugima probudim svijest o tome kako potaknuti i iskoristiti uspavanu životnu energiju koja kola ljudskim tijelima te kako održati harmoniju i vitalnost na visokoj razini cijeli svoj ovozemaljski život.

Sretna sam što mogu s mnogima podijeliti svoje misli, osjećaje i iskustva i sigurna sam da ćete se pronaći u nekoj od mojih iskustvenih priča i otkriti rješenje za svoje probleme koristeći poneku od navedenih tehnika.

U knjizi pišem o raznim temama, a glavna tematika je životna energija. Što je životna energija, kako je koristiti na najpozitivniji način, zašto gubimo energiju, kako je obnoviti, zašto dolazi do bolesti i poremećaja te kako ukloniti nastale probleme. Opisujem poneko iskustvo iz svoje dugogodišnje prakse, rezultate i najčešće boljke s kojima se svi mi susrećemo te objašnjavam kako pronaći najbolji način da umirimo te „duhove“ koji nam remete mir i zdravlje. Dijelim neke od tehnika koje su se pokazale uspješnima kako bismo postigli dugovječnost i vitalnost.

Naročito obrađujem psihosomatski pristup raznim poremećajima i bolestima. Otkrivam put kako uz izazove današnjeg stresnog načina života posvetiti vrijeme sebi i svojoj životnoj energiji.

Objašnjava zašto nastaju poremećaji

Bolest je alarm koji upućuje na činjenicu da nešto nije u redu s našim mislima, navikama i odnosima s okolinom i na potrebu da se promijenimo i nešto naučimo.

Sve što je živo, zrači energijom, a sva ta energija sadrži informacije. Naše je tijelo okruženo energetskim poljem koje se širi onoliko koliko možemo raširiti ruke.

Energetsko polje sadrži emocionalnu energiju stvorenu našim unutrašnjim i vanjskim iskustvima. Svaki dio tijela odašilje energiju određene frekvencije, a ako se poremeti intenzitet frekvencije, pojavljuje se bolest. Svaka misao koju pomislite prolazi kroz vaš biološki organizam i aktivira fiziološku reakciju.

Što se radi bioenergetskim tretmanom i kako oni djeluju

U zapadnim se zemljama zadnjih godinama počelo govoriti o suptilnim energijama kojima smo protkani i kojima sami možemo ovladati.

No ta je energija tisućljećima poznata u Indiji kao prana, u kineskoj medicini kao chi, afrički je šamani zovu num, a kod nas je poznata kao biopolje.

Osobe koje posjeduju moć iscjeljivanja isijavaju pojačanu emisiju fotona i elektromagnetsku energiju, koja se može snimiti Kirlijanovom kamerom. Pojedinci koji imaju otvorenu šestu čakru, odnosno treće oko, izvanredno mogu zapaziti auru odnosno energetski omotač oko svakoga živog bića. Dokazano je da terapeutski dodir ubrzava iscjeljivanje rana, popravlja imunitet i ublažuje bol.

Jedan od načina iscjeljivanja sastoji se u kanaliziranju kozmičke energije koja se putem srčane čakre transformira u iscjeljujuću energiju i kao takva predaje oboljelima.

Iscjeljivanje bioenergijom djeluje na fizičko tijelo, um, emocije i duh. Postoji pretpostavka da istodobno s iscjeljivanjem fizičkog tijela, treba obnoviti onaj dio sebe do kojega lijekovi ili operacije ne mogu doprijeti, kao što su traumatična emocionalna sjećanja ili negativni stavovi, na koje se bioenergetskim tretmanom uspješno djeluje.

Usklađenost

Bioenergetskim se tretmanom djeluje na auru (spremište energije), zatim na čakre koje se otvaraju i balansiraju. Također se potiče protok energije kroz nadije, odnosno meridijane kojima teče životna energija, a ima ih 72.000.

Jak stres, neslaganje s nečime te žaljenje za prošlošću potpomognuto emocijama, talože se u podsvijesti i provociraju ozbiljne bolesti. Tako se stvara deformacija bioenergetskog polja. Tretman ublažava i popravlja te deformacije te se stvara ravnoteža na svim razinama ljudskog bića: fizičkom, emocionalnom i mentalnom tijelu.

Nakon toga osoba počinje zračiti pozitivnom energijom, odnosno misli, riječi i osjećaji su usklađeni, a aura smirena i ugodna.

Tretmani djeluju vrlo stimulativno, što znači – podiže se tjelesna vitalnost, pojačava se želja za životom, a potiče se i poslovna kreativnost. Osobe koje su iscijeljene često mijenjaju pogled na svijet, postaju humanije i svjesnije.

Ravnotežu postignutu tretmanom veći broj osoba uspije zadržati dulje vrijeme. Sve ovisi o tome jesu li okruženi ljudima koji ih iscrpljuju i koliko stresan život vode.

Preporučljivo je svakodnevno odvojiti barem 15 minuta za meditaciju koja će pomoći da se što dulje održi postignuti sklad tijela i duha.

 

Evo nekih od tema koje bi vas mogle zanimati:

  • Uzroci kroničnog umora
  • Zašto vas bole noge
  • Zbog čega nastaju žučni kamenci
  • Što se krije iza alergija i kako si pomoći
  • O seksualnosti
  • Najčešći uzroci spolnih bolesti
  • Kako sačuvati i popraviti sluh
  • Problemi s očima i vježbe za bolji vid
  • Kako popraviti pamćenje
  • Umijeće kreiranja svog budućeg djeteta
  • O depresiji, ovisnostima i anoreksiji
  • Terapija smijehom i plesom
  • Korištenje Feng Shui principa
  • Tehnike pomlađivanja
  • O ljubavi, ljubomori i praštanju i još mnoge zanimljive teme

Sigurna sam da će u ovoj knjizi svatko pronaći nešto za sebe i okrenuti novu, osvježenu stranicu svog života.

Uvjerena sam da će vaš trud uroditi plodom i da ćete svakim danom biti za nijansu jači, snažniji i mudriji te tako ostvariti svoj unutarnji mir.

Knjiga "Savršeni put do iscjeljenja" može se nabaviti u TISAK media centrima, a više informacija možete dobiti u Alternativnom centru „Hareom“, Garićgradska 14, Zagreb,

01 30 94 404 i 098 414 749

www.hareom.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije