Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što sve neće izumiti

Kissability će u tren oka izmjeriti svježinu vašeg daha

kissability, dah, mjerač daha (1)
VL
11.09.2012.
u 12:41

Od sada neugodan zadah možete provjeriti pomoću malog uređaja koji odmah pokazuje razinu svježine daha

Mobilni mjerač daha Kissability idealan je za mjerenje svježine daha kada idete na romantičnu večeru ili drugi važan sastanak. Uređaj nije veći od mobilnog telefona, a mjeri dah u pet razina. Kad puhnete u njega, na malom zaslonu pojavit će se neka brojka. Nula znači savršeno svjež dah, a svaki broj iznad znači da ste pretjerali s češnjakom, ćevapima i lukom i meksičkom hranom ili da dugo niste isprali zube...

Za sada se uređaj može kupiti u Velikoj Britaniji po cijeni od 20 funti, a uskoro se očekuje i dolazak na europsko tržište.

Kissability možete naručiti i preko internetske stranice Play.com, prenosi Daily Mail.

 

Komentara 1

PA
pancake
16:24 11.09.2012.

a kad će izumiti nešto što ubija miris luka i češnjaka nakon konzumacije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije