Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločesta cura

Kate Moss pušila i defilirala pistom u vrućim hlačicama

lv (1)
Foto: Reuters
1/4
09.03.2011.
u 12:19

Osim Kate, reviju su nosile Naomi Campbell i Natasha Poly. Marc Jacobs gotovo na svaku reviju pozove nekog iz generacije supermodela

Pariški je modni tjedan završio u velikom stilu - dugoočekivanom revijom Marca Jacobsa za Louis Vuitton.

Glavna je zvijezda reviji održanoj jučer ujutro bila Kate Moss, koja se na pisti pojavila sa zapaljenom cigaretom u ruci. Buntovnica Kate pokazala je kako se ne namjerava smiriti iako je najavila skoro vjenčanje. Moss je nastupila posljednja u defileu, kao 67. model, noseći vruće hlačice i s&m čizme. Osim nje, pistom su prošetale i Naomi Campbell te Natasha Poly u prozirnoj kabanici sa logom LV-a. Naše Kristine Šalinović nije bilo iako smo očekivali da ćemo je vidjeti (otvorila je Vuittonovu reviju za proljeće/ljeto 2011.).

A Marc Jacobs je oduševio iznimno velikom kolekcijom, čime je samo potvrdio svoj zvjezdani status.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije