Kako u Zagorju pripremaju brancina? Točno po našem ukusu – isprobajte recept i procijenite sami!
I dalje kuhamo po receptima učenika Srednje škole Zabok i uživamo u dobrim jelima. Brancin se odlično slaže s kuhanim ječmom, a uz njega i pire od celera koji je već godinama totalni hit i mi ga obožavamo.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Komentari 0