Kako u 10 minuta napraviti domaću majonezu: Najbitniji je dobar izbor ulja
Najvažniji korak u pravljenju majoneze je pravilno dodavanje ulja kako se žumanjak ne bi razdvojio i kako bi postigli kremastu teksturu, no nije dobro koristiti 'teška' ulja poput maslinovog
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ja nabavim majonezu za 5 minuta, samo odem do trgovine