Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako na prirodan način ispeglati i popuniti bore?

Lux-Factor 4D Hyaluron krema
Foto: Promo
1/4
29.01.2018.
u 08:00

Lux-Factor 4D Hyaluron krema je pogodna za sve tipove kože, koristi se kao dnevna i večernja njega cijelog lica te predstavlja vrhunsku podlogu za make-up.

Jedna od najučinkovitijih krema za peglanje bora na tržištu je krema Lux-Factor 4D Hyaluron – njega za lice koja zamjenjuje botox i koja na prirodan način vraća koži mladenački izgled. Ova krema, zahvaljujući moćnoj hijaluronskoj kiselini popunjava bore, pegla kožu, zaglađuje mimičke bore, ujednačava ten te licu vraća volumen.

Foto: Promo

Foto: Promo

Lux-Factor 4D Hyaluron krema je pogodna za sve tipove kože, koristi se kao dnevna i večernja njega cijelog lica te predstavlja vrhunsku podlogu za make-up. Njezinim redovitim korištenje već nakon nekoliko dana primijetit ćete da je vaše lice zaglađeno, koža fleksibilna, a bore i borice popunjene, ispeglane i puno pliće.

Osim što se koristi za njegu cijelog lica, kao efikasna anti-age krema, Lux-Factor 4D Hyaluron je beauty proizvod koji je multifunkcionalan i multipraktičan. Služi i kao njega za osjetljivo područje oko očiju jer učinkovito pegla bore oko očiju, zaglađuje kožu oko očiju, smanjuje bore smijalice, smanjuje vrećice oko očiju. Nakon korištenja ove njege, koža oko očiju je zategnuta, fleksibilna, zaglađena i osvježena, a bore pliće, blaže i popunjene.

Na isti način ova krema djeluje i na bore oko usana. Zbog mimike i ekspresije našeg lica, bore oko usana vrlo često počinjemo dobivati već u ranim 20-ima. Smijanje, ekspresivan govor, položaj usana kod ljudi koji puše... - sve to uzrokuje da se oko usana pojavljuju lepeze mimičkih bora, jače izražene nego na ostalom dijelu lica. Lux-Factor 4D Hyaluron zaglađuje bore oko usana, čini ih plićima i popunjava ih. Koža oko usana će biti glatka, njen tonus čvršći, a broj bora i njihova dubina znatno smanjena.

Foto: Promo

Dakle, za prirodno uklanjanje bora na cijelom licu, području oko očiju i usana te na koži vrata i dekoltea, važno je redovito nanositi kremu Lux-Factor 4D Hyaluron. Ovu bogatu, ugodnu, izdašnu njegu s hijaluronskom kiselinom, nanesite svakog jutra (te po potrebi prije spavanja), na očišćeno lice, uz laganu masažu. Koža će biti optimalno hidratizirana, tonus i volumen vraćeni, struktura kože poboljšana, a bore i borice zaglađene i popunjene.

Voljeli biste isprobati Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora, a niste sigurni u kupovinu preko interneta?

Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca. Upravo sada možete po akcijskoj cijeni sa 30 % popusta naručiti svoju kremu na Lux-Factor.com ili pozivom na broj 01 330 93 65.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije